House Extension in Horsham

Horsham House Before Extension

 

Horsham Extension External ViewHorsham Extension Internal View

 

 

Here are ‘before and after’ pictures of a house in Horsham, West Sussex where the owners’ family was expanding and they needed an extra reception / family room connected to the kitchen. Although you can’t see it from this photo, they wanted to retain access to their garage without cutting down the extension too much; this meant that the extension had an angled wall (to the right of the external view) which gave an interesting shape to the room, without reducing it’s size. We designed the extension, obtained planning permission and approval under the Building Regulations and constuction got underway, managed by the owner. The result was a fairly simple but attractive¬†extension which made a real difference to the property and the owners’ lifestyle.